Waarom Animal Crossing kan niet goed zijn voor je geestelijke gezondheid

0
42

Animal Crossing: New Horizons – is het goed voor je is of niet? (foto: Nintendo)

Een lezer reflecteert op hun laatste paar maanden spelen van Animal Crossing: New Horizons en of de game echt zo gezond als het lijkt.

Animal Crossing is sinds kort de poster kind voor het bevorderen van de voordelen van video games voor onze geestelijke gezondheid tijdens de huidige wereldwijde pandemie. Terwijl blijvende strikte vergrendeling van de maatregelen, veel gamers ontsnapt aan de beperkingen van hun oprukkende vier muren door het nemen van een virtuele vakantie naar Tom Nook ‘ s eiland uitje.

Maar is Animal Crossing gunstig voor onze geestelijke gezondheid of is het, in feite, schadelijk voor ons welzijn?

Die speelde het spel uitvoerig over de laatste paar maanden heb ik het overwegen als het spel is een kracht voor het goede; lichte en luchtige entertainment waar ik kan ontspannen en tot rust komen. Of heeft het me meer gestrest, angstig, en afgeleid?

Ik zet in de richting van mijn zaak voor beide argumenten dan, en lezers kunnen zelf bepalen of Animal Crossing: New Horizons is een spel dat je moet doorgaan met uw tijd besteden aan of te worden als sommige van de tekens in die besluit om te verkopen en verhuizen van uw liefde gemaakt eiland voor eens en voor altijd, op zoek naar iets nieuws.

Zo dan, laat mij de vraag.

Is Animal Crossing goed voor je? JA.

  1. Het is escapisme op zijn best

Wonen op het kleine eiland is een echt idyllisch levensstijl waar lange zonnige dagen zijn voorbijgegaan achter vlinders, planten van fruit, het geven van geschenken aan de lokale bevolking, sterren kijken, en te winkelen. Het spel heeft zijn eigen natuurlijke ritme als je uit stap van uw gezellige woning, uw e-mail checken, ga dan voor een wandeling, en beslis op uw eigen vrije tijd, hoe het u zal besteden elke dag. Uur in het echte leven kan zomaar voorbij gaan als je klok-up Hoekje Km door het vangen van vis, het bouwen van meubels, en het knallen van ballonnen.

  1. Het is educatieve

Het museum in New Horizons is een echt wonder. Als je eenmaal hebt opgebouwd een grote collectie fossielen, vissen en insecten, rond te lopen en te kijken naar je vangt is het een prachtig gezicht om te zien, en de muziek is zowel griezelig en te ontspannen. Wanneer u uw laatste donaties aan de Blathers, hij geeft een verrassend gedetailleerde praten over uw bevindingen, en kan je iets leren dat je nooit wist voordat dat kan het verschil betekenen tussen de overwinning en een storing in uw volgende pub quiz.

U kunt ook de volgende Karin Bohn door het ontwikkelen van uw interieur vaardigheden en het beheersen van de kunst van feng shui deskundigen meubilair plaatsing binnen uw groeiende graaft.

  1. Het maakt je meer bewust van de natuur

Na het spelen voor slechts een paar dagen, dan neem ik een wandeling in het park en ziet een tak op de grond en denken, hmm… ik vraag me af wat ik kan maken met een paar van hen? Hoe meer tijd je doorbrengt in Animal Crossing, het meer ziet u de natuur in het echte leven. Denk je na over de bomen die u passeert. U merkt dat de vlinders en de bijen gaan over hun bedrijf. Na de landing van een zeldzame oarfish, u kan online gaan en zich vergapen aan hoe lang ze werkelijk zijn en te ontdekken waar ze vandaan komen. Of vinden als een tarantula kan echt lopen dat snel?

Je kan merken dat het meer verscheidenheid van fruit en bloemen die je plant, hoe meer verschillende beestjes u trekken, en dus je plan hoe je kunt het bevorderen van de biodiversiteit in uw eigen tuin aan de achterzijde.

  1. Er is een groot gevoel van voldoening

New Horizons is echt beloning van uw harde werk. Het spel begint met wat voelt als virtuele arbeid, zoals u voortdurend boodschappen doen voor de landeigenaar Tom Nook. Nog yoru inspanningen gaan niet unrewarded, als meer bewoners te verplaatsen in en de originele saai landschap begint te ontwikkelen tot een prachtig tapijt voor uw ogen.

U zal blijven denken over hoe je het kunt verbeteren en zoeken naar manieren om te stimuleren uw eiland waardering. Wanneer K. K. Schuif tot slot gedraaid om een lied te zingen na het werk dat ik had gedaan, ik had een grote grijns op mijn gezicht en het bracht bijna een traan voor mijn ogen.

  1. Je bent onderdeel van een gemeenschap

Met schijnbaar iedereen het spelen van de laatste paar maanden, Animal Crossing heeft een sterke gemeenschapszin. Facebook groepen zijn het bevorderen van de beste prijzen voor het rapen. Er zijn verhalen van het nieuws, zoals Elijah Wood opduiken in iemands spel te vragen voor het fruit. Gamers post hun creatieve eiland ontwerpen op social media en er is een heerlijk gevoel van helpen en delen. Ik maakte een bezoek aan een andere speler eiland en de groep hangen uit hun liet me een cool 100,000 klokken elk! Een beetje zoals het leven zoals wij het nu kennen, is er een gevoel dat we dit samen.

Is Animal Crossing goed voor je? NEE.

  1. Het is escapisme op zijn slechtst

In de Nieuwe perspectieven die je kunt kopen een leuke starterswoning in een dag gewoon door met het verzamelen en verkopen van fruit. Vervolgens kunt u alles kopen wat je hartje begeert door deel te nemen aan ontspannende activiteiten. Er zijn geen deadlines, geen vroege ochtend alarm bellen, geen woon-werkverkeer, en geen baas stapelen op de druk. Iedereen op het eiland is vriendelijk, niets is ooit mis gaat en het leven is in principe perfect.

Vergelijk dat eens met onze dagelijkse realiteit, waar veel mensen zullen moeite hebben om ooit de aanschaf van een eigen woning. De lonen stagneren. Mensen zijn vaak niet erg aardig voor elkaar en het leven is vaak verre van perfect.

Animal Crossing hoogtepunten van een echte kloof tussen wat we willen en wat we eigenlijk aan het gezicht op een dagelijkse basis. Het spelen van Animal Crossing kan ons een gevoel van onrechtvaardigheid omdat we het niet kunnen veroorloven om te kopen onze eigen plek, werken onze ezels net door te krijgen; overwegende dat in het spel kunnen we kopen een herenhuis via de verkoop van rapen.

  1. Het creëert een gevoel van FOMO (fear missen)

Zodra Animal Crossing heeft zijn greep op je hebben, kan het moeilijk zijn om los te breken. En het spel doet dit door het gebruik van dagelijkse beloningen en de termijnen te houden ga je terug.

Je krijgt bonus miles voor het gebruik van de ATM elke dag. Als je niet naar de winkel mist u de beste prijzen voor het rapen. En vergeet niet om te springen in elke zondag voor 12 uur ‘ s middags te kopen die verse wortel-en knolgewassen in de eerste plaats.

Wil kopen, wat kunst voor het museum? Beter zet elke dag, je weet nooit wanneer Redd zal komen, zweepslagen zijn handelswaar.

U hoeft te voltooien een fossiele collectie? Check elke dag! Bent u op zoek naar de ideale meubelstuk om te voltooien van uw eigen? Check elke dag!

Ja, Animal Crossing maakt je wilt terug gaan elke dag, zelfs als je weet dat je moet waarschijnlijk worden het doen van andere dingen plaats, alleen in het geval dat u mist. Ik voelde me zelfs schuldig als ik niet had gespeeld voor meerdere dagen en vroeg me af of ik was van plan om terug te gaan naar een overwoekerde puinhoop en de lokale bewoners hadden upped stokken, als ik niet had sprak met hen.

  1. U de zorg meer voor virtuele dieren dan echte mensen

Terwijl het proberen te vangen van een keizer vlinder, ik smacked een wandel-krokodil over het hoofd twee keer met een bug net zoals ze liepen te sluiten. Ze worden zichtbaar overstuur, en ik voelde me vreselijk schuldig. Ik had om te pleiten voor hun vergeving te krijgen in hun goede boeken. Ik realiseerde me dat ik was meer bezig met hoe de dorpelingen me dat mensen in het echte woord. In Animal Crossing ik een poging om met hen te praten op een dagelijkse basis. Ik bezoek hun huis op hun verjaardag. Ik geef ze random cadeautjes voor geen andere reden dan om te zien hem graag. Dingen die ik doe het niet uit het spel, en ik voelde me zo raar dat ik het was geworden geïnvesteerd in het leven van deze digitale beestjes.

  1. Je bent nooit echt tevreden met uw eiland

Maakt niet uit hoeveel tijd, geld en moeite die je in je eiland, je hebt een knagende gevoel dat er een betere eiland daar dan de jouwe. Gewoon op zoek naar een aantal van de ontwerpen op forums is genoeg om je het gevoel jaloers en boos, als het doordringt dat het eiland ziet eruit als een drassig moerasland in vergelijking.

Ik bezocht een vriend eiland en was verbaasd over de lay-out, de kleur en de ingewikkelde ontwerpen, met inbegrip van hun eigen Starbucks met logo ‘ s. Natuurlijk, ik zei tegen hen: ‘mooi eiland’, maar van binnen wilde ik met een bijl om het als Jason Voorhees naar een tiener slumber party

  1. Het spel maakt u zich holle

Na een tijdje het doordringt je dat Animal Crossing voelt als een zandbak zonder een emmer en spade. U kunt kopen veel dingen, maar je kunt er niets mee doen. U kunt kopen scooters en driewielers, maar u kunt rijden. Vul een park met glijbanen, klimrekken en een rit op speelgoed, maar je kan alleen kijken naar hen.

Dit gebrek aan interactie maakt het voelt als een lege plastic wereld. Zelfs wanneer u een bezoek aan vrienden voelt het gewoon… uit. De conversatie is houterig, je kunt niet alles doen en je kan net zo goed met een tea party op je eigen thuis met plastic bekers en teddyberen voor de gasten. De hele zaak begint te voel je je gefrustreerd dat je al deze items, en toch kunt u niets doen met hen.

Door de lezer Ontspannen Chimpansee (PSN ID)

De reader is niet noodzakelijk de standpunten van de GameCentral of Metro.

U kunt uw eigen 500 tot 600-word reader functie op elk gewenst moment, die als gebruikt zal worden gepubliceerd in het eerstvolgende weekend slot. Zoals altijd, e-mail gamecentral@ukmetro.co.uk en volg ons op Twitter.

MEER: PETA organiseert Animal Crossing protest tegen Geklets ‘ s museum

MEER: Square Enix Tomb Raider team echt als Animal Crossing: New Horizons

MEER: Animal Crossing: New Horizons verkoop pass 13 miljoen in slechts zes weken tijd

Volg de Metro Gaming op Twitter en e-mail ons op gamecentral@metro.co.uk

Voor meer verhalen als dit, check onze Gaming pagina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here