vivo iQOO 5 batterij met 120W snel opladen gecertificeerd, live-getest op video

0
15

De eerste commercieel verkrijgbare telefoon met het opladen van een snelheid van meer dan 100W, vivo iQOO 5, komt op 17 augustus. Het bedrijf geopenbaard zal hebben 120W snelle oplading en een video gepubliceerd, waaruit het proces van certificering bij TUV Rheinland, terwijl het beantwoorden van een aantal vragen over bijvoorbeeld het opladen van de tarieven.

Tijdens het opladen, de iQOO 5 smartphone zal bereiken “normale temperaturen” in een test-omgeving van de ruimte temperatuur van ongeveer 25 graden. De plug-in staat zal zijn om bestand te zijn tegen de 10.000 plugins en plug-outs van een kabel, terwijl de batterij kan duren tot 600 opgeladen en ontladen wanneer de batterij van de telefoon zal blijven “normale” en de batterij zal blijven”, zo sterk als ooit”.

De iQOO 5 werd getest in extreme omgevingen, en het normale uitvoering van tussen de -20 en 130 graden Celsius. Er is sprake van enige bescherming van de batterij, de nieuwe 6 cellen zijn van de hoogste standaard en TUV Rheinland gegarandeerd de spanning en stroom zijn veilig.

Een aparte post op Weibo heeft ons een beetje meer info over het display, met inbegrip van refresh rate en kleurbereik.

Terwijl de video onthult de iQOO 5 zijn er drie camera ‘ s op de rug en gebogen randen van het scherm, het merk zelf toegevoegd dat het een AMOLED-scherm met een 120Hz refresh rate en 240Hz touch sampling rate. De DCI-P3 kleurengamma van 100% en dat is meer dan de industrie standaard.

Zo ver we weten ook dat het een Snapdragon 865 chipset, laatste LPDDR5 RAM, en UFS 3.1 opslag. De grote vraag blijft de prijs en of deze telefoon volgen de iQOO 3 op reis buiten China.

Bron 1Bron 2 (zowel in het Chinees) | Via

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here