Scott Stapp geeft vanuit het hart in Childfund Livestream COVID-19 benefietconcert

0
42

Scott Stapp hield zijn blik casual en gemakkelijk donderdag nacht, 28 Mei, als de frontman met de enkelvoudige bariton was meedoen aan een jam-sessie met de band. Voor de man in de crème-gekleurde Henley en comfortabele jeans, de veronderstelling is deels waar, maar er was veel meer een doel in de set die de tekstschrijver en de legendarische rock zanger was over te leveren, en zeer verschillende omstandigheden.

Zoals talloze andere kunstenaars in muziek, Scott Stapp was gearing up voordat de dooi voorjaar voor de zomer en dan een back-to-back ” – concert data. De kaartverkoop waren aan de gang en de herfst data, voor het Europese deel van de tour ter ondersteuning van de “De Ruimte Tussen de Schaduwen“werden geplaatst.

De veelgeprezen album, die vorig jaar op Napalm Records, was de meest moedige en aangrijpende hem muzikaal statement van zijn solo-carrière tot nu toe.

Scott Stapp stond te popelen om aan boord van de bus met zijn touring band en stralend met positiviteit over zijn nieuwste single, “Survivor‘wat hem de grootste dag van radio playlist “wordt” in zijn carrière. Plotseling, in het midden van Maart, de dreigende coronavirus pandemie gevraagd tragedie en een ongekende halt toe te roepen aan het dagelijks leven en de economie. In tegenstelling tot de natuurlijke wil van de menselijke natuur “iets doen,” overleven een kwestie van een verblijf in en self-isolatie vlakt de curve. Beroemdheden of niet, iedereen nam de dekking in de heiligheid van het huis.

De kracht van muziek reizen naar de regio ‘ s van de ziel en de geest, waar geen voetafdruk kan loopvlak.

Scott Stappzijn familie en band leden zijn actieve ambassadeurs voor ChildFund voor vele jaren. Op elke locatie, concertbezoekers worden aangeboden presentaties waarin de werkzaamheden van de charitatieve organisatie de inspanningen in het aanbieden van behoud van lifelines aan arme kinderen over de hele wereld.

Zoals gerapporteerd door ABC News radio online en MSN entertainment op Mei 28, Scott Stapp bracht de zaal naar iemand luisteren voor een intieme voorstelling uit het hart.

De versterking adequaat sloeg een paar inkepingen, maar de stem, de overtuiging, de passie, en de puur gericht waren op 11.

Scott Stapp houdt ChildFund dicht bij zijn hart en huis

Scott Stapp en zijn vrouw, Jaclyn, werd actief betrokken bij Childfund Internationale in 2014. De organisatie, die ondersteuning biedt aan “beroofd, uitgesloten, en kwetsbaar kinderen in 30 landen, waaronder de Verenigde Staten,” volgens de missie, werd op een nog meer centrale rol voor Stapp door zijn herstel reis.

Scott heeft vaak gemaakt van beroep voor Childfund van het podium en nagedacht over hoe de reikwijdte had een grote invloed op het geven van hem een visioen van “iets dat groter is dan zichzelf.” Oorzaken voor kinderen en gezinnen in nood zijn niets nieuws voor de Stapp familie. De Scott Stapp Met Open Armen Stichting opgericht in 2000, is op de hoogte van assassin ‘ s Creed multiplatinum golf, en breidt de reikwijdte van het dienen van kansarme gezinnen en kinderen met veteranen, en vooral mensen die lijden aan PTSS. Scott persoonlijk heeft bijgedragen, meer dan $1 miljoen te boven fondsenwerving ter ondersteuning van de stichting missie.

Jaclyn Stapp ‘ s CHARME (Kinderen Zijn Magische) Stichting streeft naar het verhogen van het bewustzijn van de kinderen problemen en zorgen voor de jeugd met tools om hun leven te verrijken.

De “Terug naar School Bash“ondersteund door de reikwijdte is uitgegroeid tot een welkom en goed bezochte start in het schooljaar voor de lokale omgeving.

Scott en Jaclyn zijn meer dan gelovigen in “buurman helpen buurman” door deze tijden van ongekende werkloosheid en onzekerheid. Zij en vriendelijke supporters hebben een gedeelde gift cards voor boodschappen en andere benodigde onderdelen voor veel in nood dagen van instabiele werkgelegenheid.

ChildFund heeft een kantoor, niet ver van het huis van Scott Stapp en zijn familie, maar het neemt nooit een herinnering roepen om deze begaafde kunstenaar of zijn gezin op de gaan voor een goed doel, zelfs als het zingen van huis.

Van elk liedje en elke cent die een verschil maakt voor een kind, herinnert Scott Stapp

Er was geen bewijs van een tijdmachine in de omgeving in de buurt Scott Stapp of zijn begeleidende muzikanten voor de live stream ingesteld, maar de kracht en het bruisende energie gieten van de kunstenaar overtroffen elke herinnering aan zijn jaren ‘ 90 hoogtijdagen, en zijn resonante toon was als fluweel als ooit. Het is duidelijk dat de componist niet met behulp van een quarantaine beperkingen als excuus voor een extra tussendoortje. Zijn regime van lichaamsbeweging en gezond eten is nog steeds van kracht. Hij kijkt en klinkt nu beter dan hij deed op 25 en zijn doorgewinterde waardering voor het leven en de moed om het terug te winnen maakt elke dankbaar opmerking zoeter.

Zonder een vleugje rock star branie, Scott Stapp nadrukkelijk verklaart dat “Deze COVID-19 de epidemie heeft veroorzaakt deze kinderen om te gaan uit de extreme armoede te dire, tot wanhoop.” Hij leidt de kijkers en luisteraars naar de link aan de onderkant van het scherm, ondanks het feit dat iedere donatie een verschil maakt.

Hij gulzig leidt tot “Doel voor Pijn“met een groter doel voor deze avond.

ChildFund is gebouwd op een unieke sponsoring model tussen de donoren en de kinderen. Letters tussen sponsors en kinderen (per post of computer) opbouwen van een persoonlijke band en laat sponsoren zien hoe hun dollars om een verschil te maken in de behuizing, voeding, gezondheidszorg en onderwijs. Het uiteindelijke doel is om de jeugd sponsoring tot het equivalent van de middelbare school afstuderen.

Vooral in deze unieke omstandigheden, Scott Stapp benadrukt dat elk bedrag dat maakt een verschil. Door te reizen beperkingen in het kader van de COVID-19 verspreiden, nodig leveringen en leveringen worden bemoeilijkt, school is onderbroken, en sociaal-emotionele afstandelijkheid is vrijwel onmogelijk wanneer woningen zijn kamers gedeeld door verschillende leden van het gezin, verpakt alleen de voeten uit elkaar.

Samen met de prestaties, de Grammy-winnende Stapp aangeboden gesigneerde CD ‘ s nieuw ChildFund sponsors tijdens de voorstelling, evenals vintage Creed T-shirts. Live optreden is altijd een cadeau op zich is, en misschien alleen vervangen door de zegen van het verlaten van een ander leven beter dan de manier waarop men het vindt.

Een vader die het hart en de bekende passie verplaatsen Scott Stapp in de virtuele set

Natuurlijk, Scott Stapp inbegrepen in de weer oplevende “Survivor“als een middelpunt van de set, de opening met een onwrikbare zekerheid dat “We krijgen door middel van deze. We ‘ re gonna make it.” Overtuiging nooit wankelen voor deze performer, maar in het moment, nam hij op een vaderlijke toon. De stuwende bas en de gitaar waren net zo besmettelijk als de elektrische versie.

Scott Stapp is de vader van drie zonen en een dochter, en nu, in de leeftijd van 2 tot en met 21. Hij bloeide op superheld spelen met zijn jongste, Anthony, terwijl het schuilen in de plaats, en het podium gedeeld met Daniel voor “Het gezicht van de Zon“afgelopen zomer. Terwijl talloze fans verlangen voor de ongeëvenaarde, zweet doordrenkte passie die hij heeft voor het podium, de 45-jarige Stapp geeft over de aard van de wereld hij is verlaten voor zijn kinderen, en voor de komende generaties. Een gezond, genezen wereld, post-pandemie, gebeuren eerste.

“Het voelt zo goed om te herenigen/In jezelf en in je geest,” echo ‘ s “Mijn Offer.” Eindeloze gebroken levens en zielen in de roep om dat genezing en herstel in Minneapolis, in Atlanta, in Brooklyn, en tientallen andere steden waar een ongehoorde massa ‘ s hebben nergens om hun woede.

De Wereld die ik Gebruikte om te Weten“bestond lang voordat de “pandemie” werd een deel van de dagelijkse woordenschat, maar de schijnbaar profetische lied richt zich op de “ziel ziekte in de botten” dat is het consumeren van het huidige bestaan, lichamelijk, sociaal en emotioneel.

De set wordt afgesloten met de aanbieding “Don ‘ t Stop Dancing“van assassin’ s Creed “Verweerd“album. De ballad herinnert alle kinderen te “geloven dat je kan vliegen,” en verlangt naar de dag wanneer niemand zich verstoppen in de schaduw. Nogmaals, de verzen neem de looptijd van een vader wijsheid in manieren 20-iets Scott Stapp had nooit bedacht. “Met Open Armen“nog steeds standhoudt als een vader de belofte van een zoon, maar wordt een globale knuffel voor dit streven.

“Hey, God, ik weet dat ik ben gewoon een punt in deze wereld.

Heb je vergat mij?” het lied vraagt. Zo veel mensen bedelen dezelfde vraag, voor miljoenen verschillende redenen, helemaal bedekt in pijn. De COVID-19 pandemie zal passeren, waarschijnlijk veel sneller dan zo veel van de wonden in het kielzog van de George Floyd moord.

Geen enkele daad ooit kan compenseren voor een wereld van foute, maar een daad van vriendelijkheid, een expressie van een vader ‘ s liefde, kunnen deel uitmaken van een nalatenschap, voor eeuwig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here