Samsung Galaxy Toppen Live hands-on review

0
17

Na maanden van speculatie dat de Galaxy Knoppen+ is Samsung ‘ s eerste instap in de wereld van werkelijk draadloze oordopjes met actieve ruisonderdrukking, werd duidelijk dat Samsung werkt aan een compleet ander product in te vullen die plek.

Aan de Galaxy Toppen Live – werkelijk draadloze earbuds met een innovatief design en ANC.

Unboxing, ontwerp

Ze komen in een eenvoudige doos met een enkele USB-A naar USB-C opladen kabel, siliconen vleugelpunten en de zaak met de knoppen zelf.

Het opladen zaak zelf is erg klein – kleiner zelfs dan de AirPods 2 het geval. Het houdt nog steeds 500mAh waarde van betaling in aanvulling op de 60mAh in de Toppen, Live en kan worden opgeladen via USB-C en draadloos. De twee knoppen passen magnetisch binnen en niet af te vallen per ongeluk.

De Galaxy Toppen Lucht komen in een kleine case
De Galaxy Toppen Lucht komen in een kleine case

De Galaxy Toppen Lucht komen in een kleine zaak

Samsung volledig herbedacht de oordopjes concept met de Galaxy Toppen Live. Sommige ontwerpen uitstulping naar buiten, anderen stuk naar beneden, maar de Galaxy Toppen Leven lijken te hangen op het oor zelf. De radicale nieuwe ontwerp vereist een totale horizontale herschikking van de onderdelen. Aan de binnenkant zien we de 12-speaker en bas buis op de bodem van een IR-sensor en de twin pins voor te laden.

Aan de buitenkant zijn er drie microfoons die Samsung gebruikt naast wat het oproepen van een voice-pick-up unit te verbeteren stemmen tijdens gesprekken. Meer over de kwaliteit van de verbinding een beetje later.

Samsung Galaxy Toppen Live hands-on review

De Galaxy Toppen Leven komen in drie kleuren Mystic Wit, Mystic Black en Mystic Brons, die we hier hebben. Deze kleur benadrukt hoe veel de toppen lijken op bonen.

Samsung Galaxy Toppen Live hands-on review

Ze zijn kleiner dan hun respectievelijke rivalen op de markt. De chauffeurs zijn ook kleiner, zeker in vergelijking met Apple ‘ s AirPods tweede-gen en Profs.

Samsung koos voor een open oor design voor de Galaxy Toppen Live, net als Apple ‘ s non-Pro AirPods. Sommige mensen geven de voorkeur aan dit ontwerp vooral vanwege de meer comfortabele pasvorm – open oor ontworpen knoppen gaan niet zo diep in de gehoorgang en hebben dus minder van een vacuüm voelen.

Dat is in tegenstelling tot de Galaxy Knoppen/Knoppen+ en AirPods Pro, die gebruik in oor-ontwerp. Over het algemeen in de oordopjes bieden een veel betere geluidsisolatie en leveren bas beter. Uiteindelijk is het een persoonlijke voorkeur.

Samsung Galaxy Toppen Live hands-on review

We hebben geprobeerd de Galaxy Toppen Live tussen een paar van de mensen hier op het HOOFDKANTOOR en kreeg gemengde ervaring. Sommige mensen vinden de Galaxy Toppen Live lastig om goed past en het gevoel los. Anderen vonden ze een perfecte pasvorm. In alle gevallen is echter de voorwaarde dat de vleugeltips een groot verschil gemaakt voor in-ear-beveiliging.

Verschillende oren, verschillende fit
Verschillende oren, verschillende fit

Verschillende oren, anders fit

Kenmerken

De Samsung Galaxy Toppen Live verbinding kunt maken om in principe met elk Bluetooth-apparaat – Android, iOS en Pc ‘ s werken allemaal prima. Natuurlijk heeft Samsung geïnvesteerd enige inspanning te bieden heeft nog meer gepolijst ervaring op de Galaxy telefoons.

U kunt voor de Samsung Galaxy Toppen app op beide belangrijke besturingssystemen, maar alleen Galaxy-telefoons krijgt de quick connect-aanwijzing bij het openen van de Galaxy Toppen Live geval.

De infrarood sensoren aan de binnenkant van de Galaxy Toppen Live laat ze detecteren als je de knoppen in je oren en wordt het afspelen te onderbreken als je ze uit. Dit werkt op alle Android-telefoon, maar werkt niet op iOS.

Samsung Galaxy Toppen Live hands-on review

De Galaxy Draagbare app is onmisbaar om de knoppen te gebruiken. Voor het instellen van het geluid kenmerken met zes presets – Zachte, Dynamische, Bass boost, Duidelijk, Treble boost en Normale in-en uitschakelen van de actieve ruisonderdrukking, kwestie van software-updates en kies wat tikken op de Galaxy Toppen Live doet.

Een enkele tik op de knop zal het afspelen onderbreken of hervatten. Een dubbele tik op het prompt het volgende nummer, triple tik op de vorige. U kunt aanpassen welke tik en houd ingedrukt op elke knop – het kan brengen Bixby, Spotify, vergroten en verkleinen van het volume of het activeren of uitschakelen van de ruisonderdrukking.


De Samsung Galaxy Toppen app

U kunt de instellingen van de knoppen van de app en er is een nette Vinden Mijn Oordopjes functie die maken ze de ring.

Geluid kwaliteit, actieve ruisonderdrukking, levensduur van de batterij, de sluiting

Dus hoe de Samsung Galaxy Toppen van Live geluid? In een woord – bassy. We waren verrast van het niveau van de lage tonen van een open-ear-oordopjes. Wij vinden de Galaxy Toppen Live geluid het beste in hun Dynamische of instelling “Normaal”, die gebruik maakt van de beste balans van de volume en bass. Mid ‘ s zijn zeer uitgesproken, die in combinatie met de diepe bas resulteert in een krachtig en vol geluid.

De Galaxy Toppen Live behoorlijk luid, zo luid als Apple ‘ s AirPods Pro, maar niet zo luid als de AirPods 2. Ze zijn ook minder dan die van de Galaxy Knoppen+, die zowel harder en hebben een betere bass, door hun in het oor-ontwerp.

Dus, stellar geluidskwaliteit, hoe zit het met de actieve ruisonderdrukking? We zijn minder onder de indruk van dat. Net als met de Huawei Freebuds 3 de actieve ruisonderdrukking in de steek gelaten door de open oor aard van de Galaxy Toppen Live. Open oordopjes gewoon niet te isoleren als er veel omgevingsgeluid op hun eigen te geven van de actieve ruisonderdrukking voor een solide basis.

ANC in geslaagd om de toon van sommige van de buzz bij ons op kantoor, maar niet in een mate waarin het maakt een enorm verschil. Wanneer u gebruik ANC in samenwerking met harde muziek, je kunt met succes te elimineren de meeste afleiding, maar op zijn eigen het kan niet verdrinken van de meeste geluid om je heen. Apple ‘s AirPods Pro zijn veel beter in dit opzicht zouden We graag zien ANC op Samsung’ s andere oordopjes design – de Galaxy Knoppen+ met ANC kan een winnaar zijn.

De Galaxy Toppen Live bieden een grote uithoudingsvermogen van de batterij. We waren in staat te knijpen 5 uur 15 min van te luisteren op 100% volume – zeer dicht bij de Samsung beloofd 5,5 uur. U kunt verlengen met dertig minuten door het uitschakelen van Bixby Stem wekdienst en een twee uur zet je ANC.

Nadat ze waren volledig uitgeput, kregen we 50% in rekening gebracht terug in de oordopjes van ongeveer 25 min in de wieg. Het geval is, kan het opladen van de knoppen twee en een half, volgens de officiële cijfers, wat betekent dat je een harde tijd het afbreken van de lading ooit. We betalen de zaak zelf in ongeveer 40 minuten.

Samsung Galaxy Toppen Live hands-on review

De Samsung Galaxy Toppen Live kost €189/£179 en wordt gebundeld met het begin van de Galaxy Note20 pre-orders in sommige markten. In vergelijking met de Samsung Galaxy Knoppen+ normaal retail-voor €160, maar kan worden gehouden voor €110 nu, terwijl de Apple AirPods 2 generatie zijn €130 op het moment (€175 normaal), en de AirPods Pro zijn €210, – (normaal €270). Dat zet de Galaxy Toppen Wonen op een klein nadeel, zeker in vergelijking met de Galaxy Knoppen+, die het geluid beter en isoleren van het geluid van buiten goed ondanks hun gebrek van het ANC.

Maar als je, zoals de open oor passen moet je zeker deze shortlist. De Samsung Galaxy Toppen Leven van de feature-packed, komen in een onopvallende case met zowel snelle bedrade opladen en draadloze opladen, ze klinken geweldig met goede middentonen en een stevige bas en zeer goed werken met alle Android-telefoons.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here