Poll resultaten: de Oppo Reno4 Pro niet te imponeren

0
14

De Oppo Reno4 Pro is geland met een plof. Afgelopen week is de poll geeft aan dat de telefoon niet kan lokken kopers uit de buurt van vergelijkbare geprijsde concurrenten.

Wat ging er mis? Het korte antwoord zou zijn “Nord gebeurd”. Voor dezelfde prijs, het biedt de betere chipset (S765), een dichter bij voorraad OS en 5G-connectiviteit (voor degenen die de zorg). Het is achter op de snelheid van het opladen, echter.

Nog steeds, terwijl 65 W opladen is zeldzaam in deze prijsklasse, het was niet genoeg om de Reno4 Pro drijven. We zagen iets dergelijks in de Poco M2 Pro poll – mensen willen snel op te laden, maar het is een secundaire zorg aan het hebben van een goede chipset, stevige camera hardware en de rechterzijde van het beeldscherm (en Snapdragon 720 G is zeker niet de juiste chispet in het publieke oog).

Hoe dan ook, het is niet alleen de Nord. Er zijn mid-range modellen van Xiaomi, Realme en anderen dat het bieden van een aantrekkelijk pakket. Maar liefst 80% van de kiezers zeggen, er zijn betere alternatieven die er zijn.

Slechts 15% verdedigde de Reno4 Pro als een goede waarde voor je geld telefoon. Dat is nog steeds een veel warmer welkom dan de vanille Oppo Reno4 ontvangen.

De Reno 10x zoom was geweldig, maar sindsdien is de Reno line-up kan de weg kwijt. Het is tijd voor Oppo om terug te gaan naar de tekentafel – of ten minste tik in het team Vinden voor ideeën van wat de Renos moeten doen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here