Past voor de resterende NFL free agents

0
26

Meestal in de NFLde meeste vrije agenten komen uit de raad van bestuur de eerste paar dagen van de keuzevrijheid sommige spelers zich verbinden aan de teams voordat ze de kans om een contract te ondertekenen. Niet alle spelers in staat zijn om een opdracht zo snel als sommige hebben de wacht enkele dagen, weken of zelfs maanden voordat ze ondertekend. Met de europa 2020-free agency periode open staan voor meer dan drie maanden, een aantal spelers blijven op het bord. Voetbal is een positie gebaseerd spel, waar de veelzijdigheid van de spelers is vrij zeldzaam, vooral in offensieve spelers, teams meestal teken spelers als ze spelen een noodzakelijke positie, maar niet altijd. Hier is die beschikbaar is en die teams kunnen gebruiken.

Jadeveon Clowney

Niemand verwacht Clowney beschikbaar te zijn, dit laat in free agency. Clowney verwacht werd dat een van de meest gewilde spelers, maar hij is momenteel nog zonder contract. Een ding dat komt met Clowney, is dat hij een veelzijdige defensieve speler als hij de mogelijkheid heeft om te spelen, zowel als een defensieve einde en als een linebacker. Vorig seizoen met de Seahawks, hij opgenomen 27 pakt met 17 van degenen die solo die samen met drie zakken, drie pas doorbuiging, en een onderschepping. Het was een naar beneden jaar voor het voormalige first overall pick-maar hij is nog steeds spullen achtergelaten op de tank als hij is pas 27 jaar oud.

Het is onzeker als Clowney is op zoek naar een deal voor meerdere jaren, of, als hij liever een geladen één jaar te gaan om zich te bewijzen aan de competitie, maar hem verwacht dat op een ploeg voor het seizoen begint.

Hij heeft eerder al gekoppeld aan de Bruin en Jets maar hij blijkbaar daalde de aanbiedingen van beide teams. Er zijn geruchten circuleren dat hij wil spelen voor de Cowboys of Heiligen en hij wacht op een aanbieding van een team, maar geen van beide lijkt een goede pasvorm, van een positie in de basis.

Er zijn teams, zoals de Buccaneers en Raven dat zou het voordeel van brengen in Clowney, maar beide teams zijn in de buurt van de onderkant van de competitie in het beschikbare glb-ruimte.

Gebaseerd op de dop en ruimte nodig hebt, goede pasvormen voor Clowney zou een van de Titans, Leeuwen, Jets, Reuzen, Valken of Dolfijnen.

Teams met een beetje minder geld en niet de zorg over de veelzijdigheid zo veel zou Everson Griffen. Vorig seizoen met de Vikingen, Griffen opgenomen 40 aanpakt (25 solo ‘ s) met acht zakken, twee pass doorbuiging, en een onderschepping.

In tegenstelling tot Clowney, die kan worden gevonden in de verschillende delen van het gebied, Griffen is een rand rusher die verlaat nooit de lijn.

Logan Ryan

Als Clowney, Ryan werd verwacht worden uit de raad van bestuur vrij snel, maar hij blijft niet-ondertekende op de dag van vandaag. Vorig seizoen met de Titanen, die de zeven-jaar veteraan had 105 pakt (65 solo ‘ s), 4.5 zakken, 18 pass doorbuiging, en vier interceptions. Op zijn naam staan, Ryan heeft twee Super Bowls die zowel kwam met de Patriotten. Hij zou een geweldige aanvulling op een team nodig in het secundair helpen met die teams wordt de Cowboys en Jets met hem wordt gekoppeld aan de laatste ten punten tijdens het buiten het seizoen.

Als de Cowboys of Jets kan niet komen tot een overeenkomst met Ryan of achten hem te duur, konden ze een andere route voor het secundair helpen door het ondertekenen van een van Darqueze Dennard of Dre Kirkpatrick.

Terwijl Ryan is beter dan Dennard en Kirkpatrick, de laatste twee zou komen op een goedkoper kosten.

Jason Peters

Sinds zijn debuut in 2004, de 38-jarige Peters is een negen-time Pro Bowlergemaakt All-Eerste team dat twee keerhij is afgezien van de 2010-tien jaar-team en heeft gewonnen met een Super Bowl. Het is begrijpelijk waarom teams kunnen distantiëren van Peters vanwege zijn leeftijd, maar de 6’4, 328-pond behemoth, kan nog steeds een bruikbare lineman. Zijn voormalige team, de Philadelphia Eagles, terug kan brengen Peters vanwege het letsel van het starten van lineman Brandon Brooks. Andere teams die kan hem zijn de Bruin, Seahawks, Redskins en Laders.

Devonta Freeman

Freeman gebruikt om een van de beste running back in de competitie, maar zijn de prestaties naar beneden is gegaan de afgelopen jaren.

Dat is niet te zeggen dat hij nog zou kunnen bijdragen in het spel uitvoeren in de NFL. Vorig seizoen ging hij voor 656 meter gemiddeld 3.6 meter dragen met een twee touchdowns. In de lucht, ving hij 59 pasjes voor 410 meter met vier touchdowns.

Momenteel is het enige team in de behoefte aan hulp in de run spel is het Buccaneers dat zou een goede pasvorm voor Freeman. Freeman in staat zou zijn om een lopende back-comité in Tampa, terwijl de samenwerking met Tom Brady in de lucht als Brady graag vertrouwen op grote running backs in de passing game. Dit zou ook een goede pasvorm voor de Buccaneers Freeman moet niet veel geld kosten, die gunstig zou zijn met hen die iets meer dan $5 miljoen beschikbaar in cap ruimte.

Taylor Gabriel

In 2019 met de Beren, Gabriel had 29 recepties voor 353 meter en vier touchdowns. Gabriel is niets meer dan een derde optie ontvanger of diepte. Teams in de behoefte van een brede ontvanger van dat Gabriel een oproep zijn de Raven, Patriotten, en Eagles. Als hij om het land met de Raven, hij kon toe-eigenen Km Boykin als de derde-ontvanger in de startende line-up, terwijl de race voor een Super Bowl.

Delanie Walker

De afgelopen twee jaar met de Titanen, Walker heeft alleen verschenen in acht games waar hij gevangen 25 pasjes voor 264 meter en scoorde twee touchdowns. Ondanks zijn strijd en verwondingen, de 35-jarige strak einde kunnen nog steeds spelen goed voetbal als hij gezond is. Er zijn verschillende teams in de noodzaak van een strakke einde waaronder de Kardinalen, Packers, Patriotten, en Panthers.

De Dolfijnen ook gebruik kon maken van hem en vormen een twee-set strakke einde duo Walker en Mike Gesicki.

Eric Reid

De veiligheid gespeeld met de Panthers vorig seizoen, waar hij in totaal 124 pakt met 91 van degenen die solo, vier zakken, en zes pass doorbuiging. In het verleden, Reid bekend was om te knielen voor het volkslied dat veel eigenaren gezien als een afleiding en gebrek aan respect. Ofwel de 49ers of Texans kon toevoegen Reid om hun verdediging die hij zou verbeteren.

Colin Kaepernick

Kaepernick nog niet in een rooster opgenomen door een NFL-team voor meer dan 1000 dagen met zijn laatste verschijning op een NFL-veld te komen in 2016. Kaepernick was de eerste persoon om te knielen voor het volkslied, die gewonnen brede aandacht. Door zijn acties, geen team heeft hem een shot sinds.

In de 69 games die hij verscheen in, hij heeft een carrière voltooiing van 59.8 procent met 72 touchdowns en 30 onderscheppingen terwijl gemiddeld 7.3 meter een gooi. Hij kan ook worden uitgevoerd ook als hij heeft 2300 carrière haasten meter terwijl gemiddeld 6.1 meter een run.

Als hij al uit de competitie voor een lange tijd, zou hij niet krijgen beginnen een rol, maar kunnen een back-up op een NFL-team. Als hij terug is in de competitie, zou het waarschijnlijk worden door de Kardinalen, Rammen, Titans, of Vikingen want dat zijn de teams in de behoefte van een back-up van de quarterback.

Larry Warford

De 6’3, 317-pond Warford, een drie-time Pro Bowler op slechts 29 jaar oud, werd uitgebracht door de Heiligen en op zoek is naar een baan. Er zijn veel teams in de behoefte van de offensive line helpen bij de bescherming van hun quarterback, in het bijzonder de Bruin en Dolfijnen.

De Jets, Rammen, en Colts zijn andere teams die kunnen hem gebruiken. Als de Hengsten werden aanmelden hem een contract, ze zouden misschien één van de beste aanvallende lijnen de NFL heeft gezien in een tijdje.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here