Meerval’ host Nev Schulman toont zijn vriendelijkheid tegenover een zwangere werknemer op Denver airport door het betalen van haar een grote tip.

0
9

‘Catfish’ heeft bladeren $926 tip om een zwangere werknemer in Denver na het begrijpen van zijn verjaardag is op haar vervaldag.

Een moeder is het onthouden van haar geluk nadat ze was ontslagen bijna een maand en kwam terug in te vullen als een werknemer, waar ze werd gegeven over een $1.000 tip dat haar zal helpen tijdens de pandemie.

Door: Adi GuajardoPosted om 5:58 AM, Aug 06, 2020 en voor het laatst is vernieuwd 10:43 UUR, Aug 06, 2020

DENVER — EEN moeder is het onthouden van haar geluk na het krijgen van een liberale tip van “Catfish” hebben Nev Schulman, die heeft een soortgelijke verjaardag als haar vervaldag.

Zulia Reyes werkt op de Smashburger op de Internationale Luchthaven van Denver. Ze is een werknemer al bijna 10 jaar en heeft gewerkt bij de burger eetgelegenheid voor meer dan een jaar.

Ze zei dat ze ontmoet supersterren tijdens het werken, maar haar vereniging met Schulman nam het mee naar een ander niveau toen hij vroeg haar toen ze werd verwacht.

“Ik heb hem geopenbaard Sept. 26,” zei ze. “Hij lijkt ‘Dat is mijn verjaardag.'”

Reyes is 32 weken zwanger. De twee beet een foto en na Schulman links, Reyes vond haar grote verbazing op de tafel.

“De tip was $926 — voor mijn uitgerekende datum, die in Sept. 26, dat is zijn verjaardag,” Reyes zei. “Het betekent alles voor mijn kind en mijn gezin. We hebben nooit verwacht dat dit zou gebeuren.”

Schulman links een opmerking in de richting van de finish van de ontvangst doorlezen, “Goed gedaan op je baby jonge dame! Vingers gekruist voor 9/26, Nev.”

Door mijn tranen heen, Reyes toegegeven, ze had verloren verwachting op maandag.

“Ik had één van die dagen waar niets ging direct voor mij aan het werk,” zei ze.

Haar significante andere is werkloos als zij van plan zijn voor het uiterlijk van het kind Zulia. In April, Reyes was uitgezet voor ongeveer een maand van Smashburger. Ze voelde helpen toen ze terug gekregen om voor het werk nog zei dat ze was “bevroor” van het gevaar van COVID-19.

Reyes zei de grote daad kwam tijdens een periode van schaarste en beschouwden het als een “ten gunste.” Ze zei dat het extra geld zal helpen met de lease-en baby basics.

Reyes zei dat ze verbonden zijn met het uiten van dankbaarheid in de richting van Schulman op Instagram.

De virtuele uitgave van “Catfish” voortbewogen op woensdag. Reyes momenteel uitzicht zichzelf als Schulman ‘ s grootste fan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here