De Pixel 4a stof cases zijn gemaakt van gerecyclede materialen, ze zijn wasbaar in de machine om op te starten

0
15

Vorig jaar is Google stelt zich als doel de hardware business duurzaam. Door 2022 alle “Made by Google” producten nemen een aantal gerecyclede materialen. Dat is nog twee jaar weg, dus baby stappen voor nu.

De officiële doek gevallen voor de Pixel 4a zijn gemaakt van 70% gerecycled materiaal (PET en polycarbonaat). Veel van dat afkomstig is van gerecyclede plastic flessen – twee flessen kunnen worden omgezet in genoeg stof voor vijf gevallen. Dit is dezelfde stof die wordt gebruikt op de nieuwe Nest Mini smart luidsprekers, door de manier waarop.

Deze cases zijn gemaakt om duurzaam te. De stof is gebreid in een jacquard patroon, dat helpt vermomming tekenen van slijtage. Recycling is goed, nooit hoeven te kopen van een tweede geval omdat de eerste kreeg versleten is beter.

Onvermijdelijk, echter, de stof zal halen stof en absorberen een deel grime. U kunt met de hand wassen of gewoon chuck het in de wasmachine met de wasserij. Google heeft enkele tips op de machine wassen en vlekken verwijderen.

Google Pixel 4a stof gevallen: Blauwe Confetti
Google Pixel 4a stof gevallen: Statische Grijs
Google Pixel 4a stof gevallen: in Principe Zwart

Google Pixel 4a stof gevallen: Blauwe Confetti, Statische Grijs en in Principe Zwart

De Pixel 4a stof cases zijn verkrijgbaar in drie kleuren: Blauw Confetti, Statische Grijs en in Principe Zwart is. De power knop aan de zijkant en G-logo op de achterkant zijn geschilderd in een contrasterende kleur om ze pop.

U kunt pre-order een zaak voor $40/€45/£35.

Er lijkt een vierde kleur, maar we zijn niet beschikbaar in elk van de Google-winkels.

De Pixel 4a stof cases zijn gemaakt van gerecyclede materialen, ze zijn wasbaar in de machine om op te starten

Bron

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here