Apple iPhone SE 2020 en OnePlus 8 vertellen het verhaal van de smartphone-markt

0
48

Vorige maand, OnePlus toonde aan dat zelfs een pandemie niet regelen het merk. Ryan Fenwick, Hoofd van Global Corporate PR bij OnePlus, introduceerde twee nieuwe smartphones. Genoemd OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro, deze apparaten tonen de ambitie van een bedrijf dat groeit uit haar eigen schaduw. OnePlus 8 Serie start zag een hoop opwinding totdat Apple lid van de partij. Precies 24 uur later, Apple liet de tweede generatie iPhone SE, een smartphone die lijkt te komen van de bestaande iPhone-onderdelen buffet. De OnePlus 8-Serie en de iPhone SE 2020 samen vertellen het verhaal van de grotere smartphone-markt. Ook Lees – Google Pixel 4a release datum getipt voor 22 Mei; zal concurreren met de iPhone SE 2020

Aan de ene kant is er OnePlus, die wil om te concurreren in de premium vlaggenschip segment. Aan de andere kant, is Apple, die wil om tegemoet te komen aan de mid-range vlaggenschip markt. Als je kijkt naar de AMERIKAANSE prijs, de OnePlus 8 Serie heeft gekregen duurder. Apple iPhone SE 2, aan de andere kant, begint bij de dezelfde adviesprijs als de originele iPhone SE. Deze nieuwe apparaten van OnePlus en Apple show de consument de gewoonte als goed. In de VS, de consumenten vast te houden aan hun smartphone langer dan normaal. Maar smartphone makers lijken te zijn verfrissende hun apparaten sneller dan ooit tevoren. Lees ook – iPhone SE 2020 nieuwe teardown onthult een bijna identieke iPhone 8 setup

Dalende Smartphone Markt

De hele situatie is niets minder dan een paradox. IDC meldde vorige week dat de wereldwijde smartphone-markt daalde met 11,7 procent jaar-op-jaar in het eerste kwartaal van 2020. “De daling komt niet als een verrassing als 1Q20 markeerde het begin van de COVID-19-pandemie en de piek van de lockdowns in China, waar een uitgebreid naar de rest van de wereld door het einde van het kwartaal,” IDC zei in zijn analyse. Volgens het rapport, China zagen een daling van 20,3 procent jaar-op-jaar. De VS en Europa zag, jaar-op-jaar daling van 16,1 procent en 18,3 procent respectievelijk. Ook Lees – Apple iPhone SE Plus launch terug geduwd, iPhone 12 ervaren massa productie vertragingen

Terwijl de V1 was een teleurstelling voor smartphone-makers, voor het tweede kwartaal is niet op zoek naar iets spannend. Apple CEO Tim Cook tijdens de inkomsten oproepen, zei dat de eerste drie weken van April zag opgekropte vraag. Echter, de daling in de economie en zwakker sentiment in de markt wordt verwacht om alleen te rijden met de industrie in een onbekend gebied. In het licht van deze situatie, de OnePlus 8-Serie en de iPhone SE 2020 zijn een interessant spel. Deze twee apparaten zijn gericht op verschillende doelgroepen en dus uitdagend de dynamiek van de markt.

OnePlus 8 Pro: Het nieuwe vlaggenschip en niet vlaggenschip killer

oneplus 8 pro, oneplus 8, oneplus 8

OnePlus 8 Pro lijkt op de smartphone gemaakt met de VS en de Europese smartphone markt in het achterhoofd. Voor een prijs vanaf € 899, de smartphone is duur, maar het is een uitdaging Samsung S20-serie. Samsung lanceert de Galaxy S20-serie in februari temidden van een pandemie. De lancering venster betekende dat consumenten nog weinig tijd gehad om de ervaring van het apparaat. Als shelter-in-home-regels uitgebreid in de VS en de vergrendeling van de beperkingen werden ingevoerd in Europa, Samsung S20-serie verplaatst, weg van de ogen van de consument.

Nu, als de consument kijken naar het kopen van een nieuw vlaggenschip Android-smartphone, hun keuze zou niet beperkt blijven tot de Galaxy-S20-serie. Ze hebben een uitstekende optie in de vorm van OnePlus 8-Serie. Met de OnePlus 8 Pro wordt ponsen dan het gewicht hier. Het is de eerste smartphone van OnePlus dat probeert te vinkt alle vakjes aan. Het vlaggenschip van de hardware in de vorm van een Snapdragon 865 SoC, 12GB RAM-geheugen en 256 gb interne opslag. Het heeft een 6.78-inch Fluid AMOLED display, dat is misschien wel de beste weergave op een smartphone nu. Voor de jaren, Samsung had een voorsprong als het ging om het display op zijn vlaggenschip smartphones.

Apple verkleinde de kloof met de lancering van de iPhone X in 2017. Het heeft vrijwel verbonden met de koreaanse smartphone-maker met de nieuwe topmodellen. Nu, OnePlus schijnt te doen, zelfs beter dan Samsung met de 120Hz paneel op de OnePlus 8 Pro. Ja, er zijn problemen gemeld over dit scherm, maar ze lijken een kleine smet in OnePlus’ pad naar de grootheid. Zullen consumenten de aanschaf van deze nieuwe apparaten van OnePlus? En niemand van ons verstandiger om het antwoord op die vraag nu. Echter, als consumenten van plan om het oprekken van de portefeuille voor een vlaggenschip Android-smartphone dan OnePlus zal worden op de top en niet te dicht in de buurt.

Terwijl OnePlus 8 en OnePlus 8 Pro zijn gericht op mensen die hoge dollars op hun smartphones, de tweede generatie iPhone SE is anders. Genoemd als iPhone SE 2020, voor het gemak, denk ik, de smartphone is al over een lange levensduur. Zeker, het is een parts bin iPhone en Apple lijkt niet te verbergen op een andere manier. Echter, het is de een die is het aanbieden van veel beloven tegen een aantrekkelijke prijs. Terwijl de iPhone-11 werd betiteld als de standaard iPhone voor een heleboel mensen, ik ben nu benieuwd of de iPhone SE 2020 is de echte standaard iPhone dit jaar.

Apple iPhone SE 2020: Voor de massa ‘ s

Het is de iPhone die probeert om de balans te veel dingen in een vertrouwd en toch goedkoop pakket. Terwijl het begint bij $399, het is eigenlijk een $449 smartphone, aangezien de meeste mensen moeten kiezen voor 128 gb opslagruimte. Met de iPhone SE 2020, Apple daadwerkelijk proberen te overtuigen van de iPhone 6, iPhone 7 en zelfs iPhone-8 klanten om te upgraden. Ze krijgen een vertrouwd design, die zal helpen bij het verminderen van de ‘learning curve’, die werd gezien als mensen de overstap maakte van de iPhone 6 of nieuwer model iPhone X op volledig scherm met het ontwerp en de Face ID gezichtsherkenning systeem.

Met de iPhone SE 2020, je krijgt een 4,7-inch beeldscherm met grote randen aan de boven-en onderkant. De kin dient een duidelijk doel, omdat het geschikt is voor de Touch-ID sensor voor biometrische authenticatie. De top bezel kan zijn geknipt, maar dat is misschien meer de prijs. Het echt waait de geest met de Apple A13 Bionic chip. Dit is dezelfde chip als op de iPhone 11-serie. In andere woorden, u koopt dezelfde vlaggenschip platform gezien op $999 iPhone 11 Pro. De benchmarks laten zien dat het onder vergrendeld, maar het is de echte indicator voor de levensduur van de iPhone SE 2020.

Het zou veilig zijn om te veronderstellen dat de iPhone SE 2020 zal minstens drie belangrijke software-updates. Gezien Apple ‘ s track record, dit is de telefoon die het laatst voor ten minste vier jaar vanaf nu. Voor een $449 smartphone, het is een gekke deal. Zelfs als je geld hebt, de prestaties per dollar van de iPhone SE 2020 lijkt meer waardevol dan dat van de iPhone-11-serie. De echte addertje onder het gras is niet de enkele 12-megapixel camera achter, maar het ontbreken van Apple ‘ s uitstekende nacht modus. Met de iPhone SE 2020, Apple is het geven van een goedkope smartphone te weten dat de mensen zouden niet te upgraden voor nog minstens drie of vier jaar. De OnePlus 8-Serie, aan de andere kant, wil het de klanten naar het oprekken van de portefeuille verder. In andere woorden, we zijn op zoek naar verschillende soorten van strategie en business modellen van deze twee apparaten mogelijk is.
Wellicht bent u Geïnteresseerd

Apple iPhone SE 2

iOS 13

Apple ‘ s A13 Bionic SoC


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here