Als Je Graag Palm Springs zult U Hou van Deze Tijd Loop Films op Netflix

0
21

Wanneer Palm Springs opent zien we Nyles (Andy Samberg) te bewegen rond een partij die optreedt als een Rang-Een idioot. Hij lijkt onsympathiek en niet op een goede manier. Dan, als Palm Springs vordert ontdekken we dat Nyles is eigenlijk vast in een tijdlus. Hij is letterlijk het herbeleven van dezelfde dag van het huwelijk (niet zijn) opnieuw en opnieuw. Ontmoet hij Sarah (Cristin Milioti) en dingen lijken te bewegen in een totaal andere richting. Totdat we ons realiseren dat Nyles wordt opgejaagd door Roy (j.k. Simmons) en dan eindigt het, per ongeluk, het trekken van Sarah in de tijd loop. Beiden kunnen onthouden van elke dag die ze hebben doorleefd, terwijl niemand in de bruiloft heeft een idee. Nyles en Sara ‘ s relatie verdiept en dan, als het mogelijk is, Palm Springs wordt het nog meer interessant.

Duidelijk een van de meest originele, de tijd reizen/tijd loop, romantische komedies in het recente geheugen (het enige dat lijkt te komen in de buurt is Brad Andersen 2009 aanbieden, Gelukkig Ongevallen), Palm Springs is echt de sleeper hit van de zomer. Het is dreigend watchable en re-watchable. In veel opzichten is deze film is niet lang genoeg en konden eigenlijk maken voor een echt mooie serie. Dat zou een lange tijd, en gezien de huidige wereldwijde pandemie we allemaal te maken met, waarschijnlijk niet op je prioriteitenlijst. Dus als je het leuk vond Palm Springswe hebben de hele tijd loop films op Netflix, om u terug te brengen naar dat loopy toestand van de geest.

GERELATEERD: Palm Springs-Einden Hulu Streaming Record voor de Grootste Debuut Weekend

Groundhog Day

Groundhog Day op Netflix

Als we het specifiek over de tijd loop films, Groundhog Day misschien de gouden standaard. (Het lijkt ook wel alsof de film die Palm Springs was channeling in de stijl en toon). Dit Netflix biedt ziet Bill Murray als een TV-weerman, die zorgt alleen maar over zichzelf. Hij krijgt gevangen in een tijd loop en wordt gedwongen om goed te kijken naar zichzelf als hij blijft leven dezelfde dag over en voorbij. Wat begint als een komedie, al snel wordt het een film met een bijzonder hart. Murray krijgt het ding dat we allemaal wensen die we hadden: het vermogen om recht van onrecht van gisteren. Groundhog Day is een uitstekende film voor dit loopy tijd.

Zie Je Gisteren

Zie dat Je Gisteren op Netflix

Deze uitstekende Netflix origineel is zowel tijdig, goed gedaan, en ongelooflijk gehandeld. C. J. (Eden Duncan-Smith) en Sebastian (Dante Crichlow) zijn wetenschap nerds van de hoogste orde. Plotseling, ze gebruiken hun passie voor gerechtigheid wanneer Calvijn (Astro), C. J. broer, is helaas vermoord door de politie. Plotseling, C. J. En Sebastian kick in een hogere versnelling. Ze maken een make-shift time machine en gebruik het om terug te gaan in de tijd om te stoppen met Calvin zinloze moord. Goed, knoeien met het ruimte-tijd-continuüm is nooit zo simpel als dat. Onze belangrijkste personages zich voortdurend verschuiven van de gebeurtenissen en de tijd als ze belangeloos proberen terug te trekken in de handen van het lot. In sommige opzichten is deze film heeft de grillige aard van Palm Springsmaar uiteindelijk heeft een stijl al haar eigen.

De Eindeloze

De Eindeloze op Netflix

Justin Benson en Aaron Moorhead ster in dit gevierd tijd loop extravaganza. Ze spelen broers die terug te keren naar een UFO-cultus die ze gebruikt om te behoren. Geïnspireerd door een bericht ontvangen zij via de VHS-tape, de broers hebben om de confrontatie met de naderende ondergang, terwijl ook het omgaan met de demonen uit hun verleden. De Eindeloze is een van die unieke films die niet bang zijn om de grenzen van ruimte, tijd, en het verhaal structuur. Het plot is uitgebreid met nieuwe ideeën en de film is soms visueel arresteren. Geschoten door Moorhead (hij en Benson bewerkt deze film met een assist van Michael Felker), De Eindeloze is de soort tijdlus film die het genre trots op. Anders dan stilistisch Palm Springsvolgt een vergelijkbaar parcours met haar eigen vermogen om te houden u raden.

Tijd Val

Tijd Val op Netflix

Dit aanbod is één van de meer rechttoe rechtaan tijd loop films op deze lijst. Palm Springs in wezen kom je in een tijdlus film en de kijkers te ontleden door middel van informatie te achterhalen. Tijd Val heeft onze tekens op het spoor van een archeologie professor die is verdwenen. Als ze bewegen door een mysterieuze grot ontdekken ze dat de tijd is veranderd vanaf het moment dat ze oorspronkelijk begonnen hun zoektocht. Dit Netflix biedt is een tijd loop, actie, avontuur, sci-fi verhaal alle gegooid in een 90 minuten film. Met een solide cast die niet beroemd genoeg om te knoeien met onze verwachtingen van zijn personages, Tijd Val is een sterke ingang in een gen met een zeer hoge bar.

Naakt

Naakt op Netflix

Marlon Wayans, Regina Hall, en Dennis Haysbert ster in deze komedie over koude voeten voor een bruiloft. Deze angst uiteindelijk geeft manier om iets anders als Rob (Wayans) vindt zichzelf naakt en herbeleven van de dezelfde periode van tijd opnieuw en opnieuw. Uiteraard is het uiteindelijke doel van deze romantische komedie, fantasie film is voor Rob om dit hele bruiloft ding bedacht. Is hij van plan om ermee door te gaan? Zal hij lopen? Kan hij lopen? Is er een manier voor hem om los te breken van wat lijkt op een eindeloze tijd loop? Dat is waar de echte comedy van deze film ligt… het zien van Rob proberen om dit allemaal uit!

Voordat Ik Val

Voordat ik Val op Netflix

Ry Russo-Young Voordat Ik Val is dat zeldzame tiener, tijd loop verhaal dat voortdurend laat ons raden. Met zijn kriskras tijd lijnen, snelle bewegingen van de camera, en de mogelijkheid om te overspoelen het publiek, deze unieke drama, mysterie is heel goed gedaan. Sam (Zoey Deutch) overlijdt op 12 februari en dan houdt het herbeleven van het haar laatste dag is. Als dit zich ontvouwen ze begint te worden aangeraakt door een aantal universele waarheden en langzaam beseft waarom alles gebeurt op de manier dat het voor haar. Het mengen van mystery, fantasy, drama, Voordat Ik Val is ernstiger dan Palm Springs maar dat maakt het niet minder leuk.

ARQ

ARQ op Netflix

Het aanboren van de quarantaine gevoel dat we allemaal ervaren in een bepaalde manier, ARQ en dat stoort haar tijd ver vooruit. Dit Netflix originele vanaf 2016 ziet Renton en Hannah (Robbie Amell en Rachael Taylor) als een paar die niet kunnen ontsnappen aan hun lab, ze zitten vast in hun huis, en tot overmaat van ramp een creatie bekend als ARQ zou regelen ALLES. Deze tijd bender echt de kranen in de paar aspect van Palm Springs. Terwijl Renton en Hannah zijn duidelijk niet genieten van hun situatie, hetzelfde kan niet gezegd worden van de rollen Andy Samberg en Cristin Milioti bewonen. ARQ misschien ernstiger van toon, maar Netflix doet haar best om te proberen en alles uitleggen met een schijn van lichtzinnigheid.

Toen We Voor Het Eerst Ontmoette

Toen We voor het Eerst Ontmoette op Netflix

Deze film ziet Andy Devine als het personage van Noah in een enigszins Palm Springs-achtige situatie. Hij ontmoet een meisje met de naam Avery en na het hangen uit met haar één keer zet ze hem in de “friend zone”. Goed, Noach cijfers uit hoe, door het gebruik van een foto-booth, om terug te gaan in de tijd en het meisje dat hij denkt dat hij bedoeld is te zijn. Natuurlijk houdt hij waait het MAAR omdat hij in een tijd loop hij krijgt een oneindige hoeveelheid kansen. Deze film is leuk, leuk, en als je wilt meer van dat Palm Springs flair u hoeft niet verder te kijken dan deze Netflix origineel.

Het Incident

Het Incident op Netflix

Deze film neemt een andere aanpak is om de hele tijd loop/tijd buigen verhaal. In Het Incident we volgen de twee verschillende verhaallijnen. Is meer van de tijd loop verscheidenheid in die twee rovers uitvoeren van een politieagent dat ze letterlijk kan niet weg van. Het andere verhaal er bij een familie op een reis als ze naar beneden een eindeloze weg. Deze verhalen lijken niet gerelateerd is, maar als het onderwerp bij de hand, niet alles is wat het lijkt op het eerste gezicht. Het Incident een goed verteld verhaal van regisseur Isaac Ezban. Het heeft alle kenmerken van de klassieke tijd loop verhalen, maar alles in het werk te ondermijnen en het vertellen van een tijd loop verhaal al haar eigen.

Terug naar de Toekomst

Terug naar de Toekomst op Netflix

Oke, ik weet dat dit misschien niet een tijd loop-film per se. Ook dit verhaal van Marty McFly (Michael J. Fox) per ongeluk terug in de tijd reizen in Doc Brown (Christopher Lloyd) time machine is de spullen van de legende. Marty per ongeluk messes up van zijn ouders vergadering en dus stopt zelf ooit geboren te zijn. Terug naar de Toekomst is een absolute tijd reizen klassieke en is waardig van een lijst op het onderwerp. Dat Netflix maakt alle drie de films in deze geliefde trilogie beschikbaar is echt geweldig. Nu, terwijl Terug naar de Toekomst misschien niet in de tijd loop genre, per se, is voorzien van momenten van onze karakters herbeleven dezelfde momenten. Ook heeft deze film al gezien dus vele malen door zo veel mensen, het is zoals het is op een constante loop vanaf het moment dat het werd uitgebracht in 1985.

Onderwerpen: Palm Springs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here